Web Analytics Made Easy - Statcounter

  به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، یادواره حاج احمد متوسلیان و همرزمان ظهر امروز در سالن جلسات موسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه خواهران برگزار شد.

این مراسم با حضور خانواده احمد متوسلیان و با سخنرانی حجت‌الاسلام سید حسین مؤمنی مدرس حوزه و دانشگاه و همچنین مریم کاتبی همرزم احمد متوسلیان برگزار شد.

حجت‌الاسلام مؤمنی در این مراسم با تأکید بر اینکه داشتن اهتمام ویژه به سیره فردی، اخلاقی، عبادی و سیاسی شهدا در راستای به دست آمدن خروجی یادواره شهدا بسیار ضروری و مهم است اظهار داشت: متأسفانه یادواره‌ها آن‌طور که باید خروجی مناسب را ندارد و مردم به‌درستی نمی‌دانند شهدا چه امتیازات و ویژگی‌هایی داشتند که به این مقام و جایگاه رسیدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به وجود نکات بسیار آموزنده در سیره‌ها شهدا خاطرنشان کرد: ما باید توجه داشته باشیم که اگر مقام و منزلتی در جامعه به دست می‌آوریم در راستای آن مسئولیت‌هایی نیز بر دوش ما نهاده شده است، اما متأسفانه برخی از مسئولان به جای اینکه حافظ بیت‌المال باشند غارتگر بیت‌المال هستند.

همرزم احمد متوسلیان نیز در این مراسم با تأکید بر اینکه احمد متوسلیان با پشتوانه عده‌ای از جوانان کم سن و سال به خط جبهه‌ها حمله می‌کرد اظهار داشت: در کردستان مسلمانان مخلصی حضور داشتند که در دورانی پیش از جنگ تحمیلی نیز با جان‌فشانی تمام تلاش خود را در پیشبرد اهداف انقلاب به کار می‌بردند.

جنگ امروز سخت‌تر از جنگ تحمیلی است

مریم کاتبی با بیان اینکه همبستگی مردم مریوان در زمان عملیات میان تمام گردان‌ها مشهور بود ابراز کرد: با اینکه در سال ۶۲ پیش از عملیات والفجر ۴ گروهک‌های تروریستی ضد انقلاب شهر مریوان را با خاک یکسان کرده بودند، اما مردم شهر مریوان باروحیه جهادی به مقابله پرداخته و در هیچ شرایطی تسلیم دشمن نمی‌شدند.

وی با اشاره به فرماندهی مقتدر شهید بروجردی و حاج احمد متوسلیان در تمام عملیات‌ها عنوان کرد: احمد متوسلیان عقیده داشت که تمام رزمندگان خواهران و برادران باید تمام اقدامات مربوط به عملیات را یاد بگیرند و تنها به آموختن یک مهارت اکتفا نکنند.

همرزم احمد متوسلیان گفت: جنگیدن تنها آرزوی حضور در صحرای کربلا نیست، بلکه جنگ امروز ما در مقابله با دشمنان در تمامی عرصه‌های فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی بسیار سخت‌تر از جنگ در صحرای کربلا است.

وی با اشاره به کمبود آب و غذا در کلیه گردان‌ها در زمان جنگ افزود: تمام اقدامات اورژانسی از جمله مامایی و پرستاری به خواهران رزمنده آموزش داده‌شده بود که در صورت شهادت هر کدام از رزمندگان، رزمنده دیگری بتواند خدمات او را انجام دهد.

کاتبی خاطرنشان کرد: در میان خواهران رزمنده همسر یک فرمانده کمونیستی نیز در بیمارستان برای خدمت‌رسانی به مجروحان حضور داشت که پس از کشته شدن همسرش توسط رزمندگان اسلام، حاج احمد متوسلیان مقدار قابل‌توجهی آذوقه به خانواده آن‌ها داد تا مبادا آن خانم از شدت فقر و گرسنگی و برای سیر کردن فرزند شیرخوارش از راه راست منحرف شود.

وی با بیان اینکه در شب‌های عملیات با خواندن دعای توسل و زیارت عاشورا برای پیروزی رزمندگان دعا می‌کردیم تصریح کرد: سیل و زلزله‌های اخیر نیز کمتر از جنگ ایران و عراق نیست و ما موظف هستیم که همبستگی و اتحاد خود را در مقابل این بلایای طبیعی حفظ کنیم.

گفتنی است در حاشیه مراسم از خانواده شهید محمدتقی رستگار مقدم با حضور همسر شهید مصطفی نبی‌لو و همسر شهید حسین ممقانی تجلیل شده و بسته‌های هدیه حاوی وصیت‌نامه شهدا و خاک مناطق جنگی به حاضرین اهدا شد.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۰۳۷۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همایش ملی میرزا احمد داواشی، شاعر بلندآوازه‌ی کُرد برگزار می‌شود

به گزارش خبرنگار حوزه استان‌ها خبرگزاری تقریب، دکتر مسعود بیننده در گفت وگو با خبرنگاران اظهار داشت: این همایش در سطح ملی در مورد شاعر مردمی بلندآوازه و نام‌آشنای منطقه غرب ایران، میرزا احمد داواشی، در تاریخ ١٩ اردیبهشت ماه در دانشگاه کردستان برگزار خواهد شد. 

وی گفت: پژوهشکده‌ی کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در نظر دارد در راستای ایفای نقش مسئولیت اجتماعی خود و همچنین ایجاد بستری برای شکل‌گیری و تقویت گفتمان علمی درباره شاعران و شخصیت‌های فرهنگی مناطق مختلف کردستان در ذیل عنوان سلسله رویدادهای معنوی ایران، همایش ملی میرزا احمد داواشی شاعر نامی منطقه غرب کشور را ۱۹ اردیبهشت ماه سال جاری در محل دانشگاه کردستان برگزار کند.

بیننده افزود: از ۴۲ مقاله رسیده به دبیرخانه همایش میرزا احمد داواشی ۳۱ مقاله جهت ارائه به صورت سخنرانی پذیرفته شده و ۴ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد. 

دبیر علمی همایش میرزا احمد داواشی اضافه کرد: در این همایش دو سخنرانی اصلی و ۱۰ پانل تخصصی در طی برنامه‌های همایش اجرا می‌شود. 

بیننده در ادامه با اشاره به زندگی ادبی پربار این شاعر نامی بیان داشت: میرزا احمد داواشی(۱۳۵۹-۱۲۷۹ه ش) شاعر شیرین‌سخن، نکته‌سنج، زیباسرا، زیبابین و فصیح واژه است که اشعارش را به زبان کردی و در قالب گویش‌های گورانی-هورامی و سورانی-جافی سروده است. 

وی درباره دیگر خصیصه ادبی اشعار این شاعر نامی اظهار داشت: میرزا احمد که جزو آخرین اعضای نسل شاعران گوران‌سرای کردستان ایران است در شهر روانسر از توابع استان کرمانشاه چشم به جهان گشوده و قریحه شاعرانگی و استعداد بداهه‌گویی‌اش در گستره‌ی جغرافیای فرهنگی این منطقه که طبیعت بکر و زیبای اورامانات، پاوه و جوانرود را شامل می‌شود رشد و نمو یافته است. 

وی تصریح کرد: میرزا احمد که به لقب داواشی معروف است در ذیل اشعارش معمولا به همان نام خوش‌آوی خودش یعنی احمد که یکی از نامهای مبارک پیامبر اسلام(ص) است خود را ندای شاعرانه زده و ختم اشعارش را با بستار زیبای پیامی عمیق و گوهروار می‌آراید، چنین است که لقب داواشی در افواه عامه شهرت دارد و نام احمد همان لقب شعری اوست.  

دکتر بیننده مدیر پژوهشی مطالعات تاریخ و فرهنگ پژوهشکده کردستان‌شناسی دانشگاه کردستان در ادامه بیان کرد: بدون شک برگزاری چنین همایش‌هایی فرصتی خواهد بود که از طریق آن شاعران و شخصیت‌های ادبی و فرهنگی ایران در منطقه کردستان معرفی شده و زمینه‌ی مناسبی برای تولید متون علمی در مورد آن‌ها و همچنین بستری برای انتشار این یافته‌های علمی و پژوهشی فراهم آید. 

وی در پایان عنوان کرد: این دست از شاعران اگرچه در گستره‌‌ی وسیعتر زبان‌ها و فرهنگ‌های دیگر کمتر شناخته شده هستند، اما صدای زیست‌جهان واقعی عامه مردم بوده و زبان گویای جامعه‌ و فرهنگ ما به شمار می‌آیند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • همایش ملی میرزا احمد داواشی، شاعر بلندآوازه‌ی کُرد برگزار می‌شود
  • یادواره شهدای معلم شهرستان دیر برگزار شد
  • یادواره شهدای اردیبهشت ماه قزوین برگزار می‌شود
  • برگزاری یادواره شهدا در شهرستان کوار
  • یادواره شهدای روستای ارکان بجنورد
  • یادواره شهدای عملیات سیدالشهدا (ع) + فیلم
  • یادواره شهدا یاد اقتدار و عزت و عظمت است
  • برگزاری۱۶ یادواره شهدا در اردستان
  • ابلاغ احکام مسئولین کمیته ها و دبیران ستاد یادواره شهدای ارومیه
  • برگزاری مراسم یادواره شهدا به همت بسیجیان در خوی + فیلم